Praktijkinformatie

Wie ben ik?

Mijn naam is Anne Helwegen. Van jongs af aan ben ik geboeid door alles wat ademt, leeft en bloeit! Dagelijks vormt de mens en de natuur m’n grootste inspiratiebron. Vanuit die interesse heb ik o.a. een Universitaire studie Psychologie afgerond en me een paar jaar geleden ook bekwaamd tot natuurgids.

Zo’n 35 jaar geleden volgde ik mijn eerste yogales. Sindsdien is de yoga een soort “rode draad” in mijn leven gebleven. Yoga bracht me als vanzelf bij ademtherapie. Ik volgde een opleiding, volgens de methode Van Dixhoorn.

Sinds 2012 werk ik met die methode vanuit m’n eigen praktijk. Daarbij kwam m’n universitaire opleiding tot Psycholoog goed van pas. Ook trainingen op mindfulness gebied sloten goed aan. Iedere keer weer met aandacht, opmerkzaamheid in het leven staan, dat is wat het me heeft gebracht. En het is ontzettend fijn te merken dat cliënten baat blijken te hebben bij de oefeningen en gesprekken.

Daarnaast werk ik in 2 huisartsenpraktijken als POH GGZ. Een adem- en of ontspanningsoefening komt ook daar soms heel goed van pas.

Het maakt uit: iedere dag, onze gedachten, gebaren, woorden en gedrag. Zo bewust mogelijk daarin kiezen, bijdragen aan meer harmonie, geluk in deze wereld, is m’n grootste wens en passie.

Dankbaar ben ik voor een prachtig gezin, mooi werk en ‘n inspirerend leven.

En blij met de liefdevolle support van manlief en de kinderen.

Tarieven en vergoedingen

Ademtherapie

75 euro per sessie, per uur

Vergoeding is deels mogelijk via het aanvullende pakket van de zorgverzekering

Bij niet verschijnen op een afspraak zonder voorafgaande afmelding wordt er € 75,00 in rekening gebracht. Indien je de afspraak zonder kosten wilt afzeggen, dien je dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen.

Afspraakmogelijkheden: woensdag en donderdag.

Coachgesprek

75 euro per gesprek, per uur

Yoga

12,50 per les

Inschrijving per blok. Aanvang blok in september, januari en mei. Lesavond/tijd: woensdagavond van 18.45 -20.00 en 20.15 – 21.30 uur in de Ludenkapel-Doorn.

Op dit moment zijn beide groepen vol. Het is mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden.

Online ademtherapie - coaching - yoga ook mogelijk!

Informeer naar de mogelijkheden.