Praktijkinformatie

Wie ben ik?

Mijn naam is Anne Helwegen. Van jongs af aan ben ik geboeid door alles wat ademt, leeft en bloeit! Dagelijks vormt de mens en de natuur m’n grootste inspiratiebron. Vanuit die interesse heb ik o.a. een Universitaire studie Psychologie afgerond en me een paar jaar geleden ook bekwaamd tot natuurgids.

De afgelopen 11 jaar heb ik o.a. gewerkt met ademtherapie vanuit een eigen praktijk en ook als freelancer in het bedrijfsleven. Sindskort heb ik m’n aandacht geheel verlegd naar het bedrijfsleven en bied ik alle opgedane kennis en ervaring aan in op maat gesneden workshops. Mensen die op individuele basis aan de slag willen gaan met ademtherapie, kunnen terecht op de website van de Van Dixhoorn vereniging (zie ook bij links).

Daarnaast werk ik een huisartsenpraktijken als POH GGZ. Een adem- en of ontspanningsoefening komt ook daar soms heel goed van pas.

Het maakt uit: iedere dag, onze gedachten, gebaren, woorden en gedrag. Zo bewust mogelijk daarin kiezen, bijdragen aan meer harmonie, geluk in deze wereld, is m’n grootste wens en passie.

Dankbaar ben ik voor een prachtig gezin, mooi werk en ‘n inspirerend leven.

En blij met de liefdevolle support van manlief en de kinderen.

Tarieven en vergoedingen

Ademworkshop

Tarieven in overleg.

Yoga

Tarief: 12,50 per les

Inschrijving per blok. Aanvang blok in september, januari en mei. Lesavond/tijd: woensdagavond van 18.45 -20.00 en 20.15 – 21.30 uur in de Ludenkapel-Doorn.

Op dit moment zijn beide groepen vol. Het is mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden.

Informeer naar de mogelijkheden.